U2 zal tot leven worden gewekt door R2U. R2U is opgeklommen tot één van de beste U2-tributebands van Nederland. Door haar sound, looks en uitstraling spat het U2-gevoel van het podium. De jongens van R2U weten als geen ander het publiek te bespelen. Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, de prachtige hedendaagse hits maar ook minder bekende maar zeker niet minder mooie songs die een must zijn voor elke U2-fan zullen ook zeker in de smaak vallen van de allround muziekliefhebber.

Tijdens de show brengt R2U een gevarieerd repertoire waarbij alle stijlen en periodes van U2 aan bod zullen komen. Bekende rock classics zoals I Will Follow, ballads zoals Staring at the Sun, ‘techno’-nummers zoals Discotheque en uiteraard nummers van hun meest recente album No Line At The Horizon.

Bijzonder is het gastoptreden van Jack van Els (zanger/gitarist) die met zijn charisma, stem en gitaarspel op verassende wijze BB King vertolkt bij o.a. het nummer When Love Comes To Town. De sfeervolle lichtshow en de visuals (video) van VJ Jean Rouge maken het plaatje compleet en zullen er toe bijdragen dat de U2-sferen nog eens extra worden benadrukt.

Voorafgaand zal Totolicious de Toto-sound doen herleven. Toto staat voor 33 jaar prachtige muziek, uitgevoerd door de meest gerespecteerde studiomuzikanten uit de Amerikaanse popgeschiedenis. In die 33 jaar zijn véél hits, als Rosanna, Stop Loving you en natuurlijk Africa voortgebracht, die nog steeds op verschillende radiozenders over de gehele wereld te beluisteren zijn. Totolicious, ontstaan uit pure passie voor Toto, zal deze hits vertolken en maakt het geheel tot een muzikale beleving in de breedste zin van het woord.

Dat Totolicious tot de absolute top behoort blijkt wel uit het feit dat ze onlangs de regiofinale hebben gewonnen van de “Clash of the Coverbands”. In een volgepakt 013 te Tilburg werd de sterren van de hemel gespeeld. Zowel de zanger alsook de twee gitaristen maakten hierbij veel indruk op het publiek. Uiteraard speelt Totolicious alle hits en een selectie van de beste nummers uit het ongelooflijke Toto-repertoire

De voorverkoop is inmiddels gestart. De voorverkoopadressen zijn: Jan Linders (Begoniastraat) en Adams Muziek Centrale (Aziëstraat) in Ittervoort. Tickets zijn ook via internet te bestellen. Bezoek hiervoor onze website: www.fanfareconcordia.nl/vjf_2011.html

Tot op 1 en/of 2 april in Ittervoort !!!!